cadru
Home
Despre noi
Produse
Certificate
Contact


SAHA ROMANIA

SAHA COMIMPEX SRL s-a infiintat in 1998 cu capital integral privat. Valoarea lunara a cifrei de afaceri este de aprox. 4.500.000 lei, 60% fiind asigurata de vanzarea maslinelor de masa.

Incepand din anul 2007, firma Saha Romania a decis sa-si extinda reteaua de distributie, avand ca obiectiv colaborarea directa cu marile lanturi de hypermarket din Romania, astfel ca in prezent colaboram cu Carrefour, Cora, Billa, Rewe si Metro Romania.

Avem o colaborare fructuoasa si in ceea ce priveste marcile proprii, compania SAHA producand in ultimii 2 ani o seama de produse marca proprie: masline, gogosari in otet si pasta de tomate, ardei capia copt si decojit, castraveti in otet si ardei iute in otet pentru marcile Winny, Clever si Aro.

SAHA INTERNATIONAL

SAHA ROMANIA face parte din grupul de firme SAHA GROUP, un important grup de firme din Turcia, care detine 2 fabrici de procesare si ambalare masline si legume, cat si afaceri in alte domenii adiacente pietei de food.
Cultivarea maslinelor in mod traditional, conditiile climatice excelente pentru culturile de maslini sunt o garantie ca produsele noastre sunt produse ecologice, care nu necesita utilizarea de fertilizatori si pesticide.
In 1996 a fost infiintata compania de transport marfuri Guzeller Transportation, din necesitatea de a asigura transportul marfurilor destinate exportului. Firma Guzeller asigura transportul pentru exporturile noastre in Europa, Orientul Apropiat si Rusia. 
 
Banner